- Detalles
-
Categoría: avis
-
Publicado el Martes, 02 Febrero 2016 12:21
-
Visto: 48074
* L´apicultura ecològica. Principis generals.
* L’abella. Biologia de l’abella. Flora mel·lífera. Pol·linització.
* Material apícola. Tipus arnes. Apiaris. Material. Instal·lacions apícoles.
* Treballs apícoles. Maneig d’abelles. Multiplicació de colònies. Extracció de mel, envasat i condicionament.
* Sanitat. Malalties de les abelles. Higiene i profilaxi. Tractaments ecològics.
* Pol·len, gelea reial, propolis i cera. Obtenció, processat i manipulació.
* Mel i melades. Tipus de mels i valor nutricional.
* Organització d’una empresa apícola ecològica.
* Comercialització de mel ecològica.
Nota: Les opinions expressades per l'autor, no necessàriament coincideixen amb els punts de vista de la redacció AGA
Fonts: aga.cat
Facebook: Apicultors Gironins Associats
Twitter: @AGA_Catalunya
Google+: Apicultors Gironins