Timo

Abella polinitzant el timo, cap d'ase, timol

Timo

Romani

Abella polinitzant el romani

Romani

Benvingut

WWW.AGA.CAT

Benvingut

Bienvenido

WWW.AGA.CAT

Bienvenido

Welcome

WWW.AGA.CAT

Welcome

Relació Entre L'edat de les Treballadores de les vespes velutina

velutina Foto salinesforoRelació Entre L'edat de les Treballadores de les vespes velutina i do comportament Defensiu establert a partir de colònies mantingudes en el laboratori


 K. Monceau , O. Bonnard , D. Thiery

Abstracte

Com les bases estructurals de les societats d'Insectes fill essencials Per La Supervivència de la colònia, els nius Han Ser protegits de la depredació.

 

Els comportaments de Defensa Nest si troben Entre els Papers Més Importants assignats a Els socis de Treball. No obstant això, en les societats d'abelles, sí que suposa Que el polietismo temporal (divisió Dependent de l'edad del Treball Entre els Treballadors) Pot Ser Feble. Pocs Estudis de han investigat Aquest Fenomen , probablement perquè els nius de les vespes si defensen agressivament i és Perillós acostar.

 

En el Present Estudi, es proposa un Mètode Per La cria de nius de vespa velutina, Una nova espècie introduïda a Europa. Aquest mètode permet la Manipulació de vespes , i he aquí porcions tant EL Disseny d'Experiments. En Marcar els vespons de Recent Creació, si Registre de l'agressivitat en les Treballadores de Diferents edats de tres colònies a Captivitat. Hem observat Que el comportament de Defensa del niu a la vespa velutina Depèn de l'edat de les Treballadores.

 

El niu de Defensa sembla Estar intervingut Per La reina, probablement a Través de les feromones Que promouen l'Organització niu. Also sí identificar sense comportament prèviament no declarat, però Important, a La Vespa velutina, que els Treballadores fill agressives cap Els Mascles vespes. Aquest comportament Podria ser Una Estratègia paràgraf Evitar l'endogàmia. En conjunt, Els nostres resultats proporcionen Noves Perspectives de Recerca Per La Gestió dels depredadors himenòpters Socials.


 

* A causa dels riscos generats Per La Naturalesa Agressiva i invasiva de la vespa velutina, sí Han de respectar les normes de Maneig. Els nius de Col·lectors en el camp i Manipulació do al laboratori requereix una adequada protection (Protecció De Cos complet ) paràgraf Evitar les Picades Que podrien provocar Una Reacció anafilàctica a Persones lèrgiques al verí d'himenòpters. Controladors i Observadors no Han de romandre sols en les Voltants de la gàbia, i Les Persones no autoritzades Han Mantenir allunyats de la sala experimental. Nosaltres declinem TOTA RESPONSABILITAT porcions Les Persones Que No compleixin estafadors aquestes instruccions.

** Pará Més informació a la revista de Insectes sociaux
Novembre de 2013 , Volum 60 , Número 4, pp 437-444


 

Font: Springer Link
Facebook: Apicultors Gironins Associats
Twitter: @AGA_Catalunya

Comentaris   

0 #2 AGA informática 15-12-2013 11:33
La foto ha estat canviada, normalment respectem les imatges de les fonts informatives, com en aquest cas la nota de Springer Link, la foto es va respectar. Gràcies per l'aportació.
Citar
0 #1 Mel 14-12-2013 17:26
Bon dia,
potser deurieu canvar aquesta foto de la vespa mandarinia per una de la velutina ... Ja hi ha massa confusió i despropósits al voltant de les vespes (grÀcies a programes "informatius" com ara "el cuarto milenio" :-x ) per que una asociació d'apicultors faci el mateix.

Salutacions i sort.
Urs. Petit apicultor a la Selva
Citar

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar