Procés d'extracció i envasat de la mel IV

Categoria: Articles especialitzats metodes
Publicat el Dijous, 19 Desembre 2013 08:46
Vist: 24739

original Envase Miel Foto ClasificadosExplicació de tipus d'envasament


ENVASAT


a) Envasat en Tambors
Són indispensables una sèrie de cures perquè l'esforç realitzat fins al moment es vegi reflectit en el producte final. Les recomanacions són les següents:

 


 

b ) Envasat en Flascons
A les sales d'extracció i envasat de mel que realitzin aquest tant en tambors com en flascons, s'han d'aplicar les següents mesures:

Si durant el procés d'envasament es van complir les indicacions abans esmentades, la mel conservarà les seves qualitats, ja que és un producte no perible.


 

 


Articles relacionats:

Procés d'extracció i envasat de la mel I

Procés d'extracció i envasat de la mel II

Procés d'extracció i envasat de la mel III


 

Font : SAGARPA
Facebook: Apicultors Gironins Associats
Twitter: @AGA_Catalunya