Timo

Abella polinitzant el timo, cap d'ase, timol

Timo

Romani

Abella polinitzant el romani

Romani

Benvingut

WWW.AGA.CAT

Benvingut

Bienvenido

WWW.AGA.CAT

Bienvenido

Welcome

WWW.AGA.CAT

Welcome

AGA - Apicultors Gironins Associats

abeja2 Foto apinews2013 - El primer pas en la comprensió de l'ecologia microbiana intestinal és la determinació de la presència i potencial amplitud de nínxol d'associat de microbis. Mentre que els bacteris intestinals centrals d'abelles adultes es coneixen cada vegada més, hi ha molt poca informació respecte comunitats de bacteris simbiòtiques en larves d'abelles mel·líferes.

 

L'intestí larval és l'objectiu de bacteris i fongs patògens, destacant la necessitat de comprendre interaccions entre la flora intestinal de larves, la nutrició i la progressió de la malaltia. Aquí mostrem que l'intestí larval és colonitzat per un grapat de grups bacterians prèviament descrit en les entranyes de les abelles adultes i altres pol·linitzadors.

 

En el primer i segon estadis larvals contenien gairebé exclusivament Alfa 2.2, 1 Acetobacteraceae nucli, mentre estadis posteriors van ser dominats per un dels dos Lactobacillus molt diferent spp., Depenent del lloc de la mostra. Assaigs d'inhibició de la gelea reial van revelar que de set bacteris que ocorren en les larves, només un, Neisseriaceae i un Lactobacillus sp. van ser inhibides. Es van trobar funcions suposadament beneficiosos.

 

Els nostres resultats suggereixen que la inoculació primerenca per Acetobacteraceae pot ser important per a la successió microbiana en les larves. Aquest assaig és un punt de partida per a altres més sofisticats en models in vitro de la nutrició i la malaltia resistència en larves d'abella de la mel.


Nota:  Les opinions expressades per l'autor, no necessàriament coincideixen amb els punts de vista de la redacció AGA


Fontdiariodeibiza
Facebook: Apicultors Gironins Associats
Twitter: @AGA_Catalunya
Google+: Apicultors Gironins
Pinterest: AGA Apicultors Gironins Associats

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar