Timo

Abella polinitzant el timo, cap d'ase, timol

Timo

Romani

Abella polinitzant el romani

Romani

Benvingut

WWW.AGA.CAT

Benvingut

Bienvenido

WWW.AGA.CAT

Bienvenido

Welcome

WWW.AGA.CAT

Welcome

Formació Apicultura ecològica

formacioLa producció agrària ecològica, també anomenada orgànica o biològica, és un sistema de producció amb bases tècniques i normatives pròpies que tenen com a objectiu principal obtenir aliments de màxima qualitat sense utilitzar substàncies químiques de síntesi ni organismes modificats genèticament.

 

 

L’apicultura és una activitat ramadera important pel que fa a la protecció mediambiental i a la producció agroforestal mitjançant l’acció pol·linitzadora de les abelles. La condició de “productes apícoles ecològics’’ està estretament vinculada tant a les característiques del tractament de les arnes com a la qualitat del medi ambient i les condicions d’extracció, elaboració i emmagatzematge dels productes.
 

 


Aquest 2018, per força, l’Escola havia de contemplar una oferta formativa adreçada als nostres productors ecològics o a aquells volen fer la conversió a ecològics. L’objectiu d’aquest curs és incidir en els aspectes més importants, i fins i tot problemàtics, de la producció apícola ecològica actual, tot donant possibles solucions a problemes concrets de maneig. Per això comptarem amb l’experiència d’Urbano González, de Mieles Urzapa i professional de l’apicultura ecològica des de 1995, que ha demostrat que, malgrat les dificultats, es pot tirar endavant aquest sistema també en explotacions professionals.

 

 

Descarregar article complet


Nota:  Les opinions expressades per l'autor, no necessàriament coincideixen amb els punts de vista de la redacció AGA

A causa de la normativa vigent, els textos acotats han de ser en el llenguatge original annexant la font.


Font aga.cat
Facebook: Apicultors Gironins Associats
Twitter: @AGA_Catalunya

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar