Timo

Abella polinitzant el timo, cap d'ase, timol

Timo

Romani

Abella polinitzant el romani

Romani

Benvingut

WWW.AGA.CAT

Benvingut

Bienvenido

WWW.AGA.CAT

Bienvenido

Welcome

WWW.AGA.CAT

Welcome

AGA - Apicultors Gironins Associats

formacioLa producció agrària ecològica, també anomenada orgànica o biològica, és un sistema de producció amb bases tècniques i normatives pròpies que tenen com a objectiu principal obtenir aliments de màxima qualitat sense utilitzar substàncies químiques de síntesi ni organismes modificats genèticament.

 

 

L’apicultura és una activitat ramadera important pel que fa a la protecció mediambiental i a la producció agroforestal mitjançant l’acció pol·linitzadora de les abelles. La condició de “productes apícoles ecològics’’ està estretament vinculada tant a les característiques del tractament de les arnes com a la qualitat del medi ambient i les condicions d’extracció, elaboració i emmagatzematge dels productes.
 

 


Aquest 2018, per força, l’Escola havia de contemplar una oferta formativa adreçada als nostres productors ecològics o a aquells volen fer la conversió a ecològics. L’objectiu d’aquest curs és incidir en els aspectes més importants, i fins i tot problemàtics, de la producció apícola ecològica actual, tot donant possibles solucions a problemes concrets de maneig. Per això comptarem amb l’experiència d’Urbano González, de Mieles Urzapa i professional de l’apicultura ecològica des de 1995, que ha demostrat que, malgrat les dificultats, es pot tirar endavant aquest sistema també en explotacions professionals.

 

 

Descarregar article complet


Nota:  Les opinions expressades per l'autor, no necessàriament coincideixen amb els punts de vista de la redacció AGA

A causa de la normativa vigent, els textos acotats han de ser en el llenguatge original annexant la font.


Font aga.cat
Facebook: Apicultors Gironins Associats
Twitter: @AGA_Catalunya

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar