Timo

Abella polinitzant el timo, cap d'ase, timol

Timo

Romani

Abella polinitzant el romani

Romani

Benvingut

WWW.AGA.CAT

Benvingut

Bienvenido

WWW.AGA.CAT

Bienvenido

Welcome

WWW.AGA.CAT

Welcome

AGA - Apicultors Gironins Associats

cuadrosguardados Foto diariorespuestaDesprés de finalitzar la collita i haver posat les bresques per ser netejats per les abelles.

 

 

Després de finalitzar la collita i haver posat les bresques per ser netejats per les abelles, es presenta el problema més greu de tot apicultor, tant principiant, petit o gran.


Com guardar les bresques perquè no els arruïni la arna?. Això és fonamental per poder utilitzar-los en la propera collita, ja que d'introduir bresques llaurats o làmines de cera estampada, la producció pot variar fins en un 20%.

 

Explicarem els diversos mètodes que existeixen per conservar intactes les bresques, ressaltant el mètode que no requereix de molta tecnologia i és de fàcil aplicació.

 

• Conservació de bresques i cera a cambra freda: Els bresques queden guarda dues en una habitació hermèticament tancat, les parets i sostre estan coberts amb materials aïllants i té instal·lat un equip industrial d'aire condicionat.
• Conservació de bresques a través de l'aplicació de productes químics.


LES CAIXES I ELS BASTIDORS, ASI COM EL MATERIAL APÍCOLA QUE NO UTILITZADA, ÉS CONVENIENT PROTEGIR-HO de LA PLUJA I EL SOL JA QUE SI HO DEIXA A LA INTEMPERIE ES DETERIORARÀ FACILMENT.

 


 

Font: SAGARPA
Facebook: Apicultors Gironins Associats
Twitter: @AGA_Catalunya

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar