Timo

Abella polinitzant el timo, cap d'ase, timol

Timo

Romani

Abella polinitzant el romani

Romani

Benvingut

WWW.AGA.CAT

Benvingut

Bienvenido

WWW.AGA.CAT

Bienvenido

Welcome

WWW.AGA.CAT

Welcome

AGA - Apicultors Gironins Associats

tarrega Foto agaPresentació
La gestió tècnica i econòmica de les explotacions agràries és necessària i aporta molta informació en l’anàlisi i la presa de decisions.  

 

Actualment la tecnologia avança molt de pressa i ens trobem que hi ha aplicacions disponibles que simplifiquen les tasques de registre de dades i el seu seguiment.

 

Des d’un mòbil i al camp o a la granja es poden duu a terme moltes operacions de registre i control de manera que la informació es traspassa immediatament al programa de gestió i està sempre al dia i disponible.  

 

Aquesta jornada organitzada per l’Escola Agrària de Tàrrega pretén donar a conèixer les possibilitats de la gestió des del mòbil amb un intercanvi directe d’impressions entre els que han creat aplicacions i els empresaris agraris que les han d’usar.  

 

Així és faran grups reduïts entre els assistents amb les empreses per a poder experimentar i comentar tot allò que es consideri sobre el programa.

 

La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través de: Carles Pedrós (Tel.: 973 310 715 – A/e: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. )
 
També us podeu inscriure a través del servei de Preinscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat: www.ruralcat.net/preinscripcionspatt

Veure arxiu complet


 Nota:  Les opinions expressades per l'autor, no necessàriament coincideixen amb els punts de vista de la redacció AGA


Fonts: aga.cat
Facebook: Apicultors Gironins Associats
Twitter: @AGA_Catalunya
Google+: Apicultors Gironins